Å være ydmyk er ikke å være svak! Det er tvert om å nå sitt fulle potensiale i styrke, evne og utholdenhet. Som en krigshest blir trent til lydighet og mot, slik er det også med oss. Hør og få en ny og større forståelse av hva det er å være «ydmyk som en krigshest»!
Les mer
Sorgen viser at noe ikke er som det skulle ha vært. Vi savner noen eller noe så sterkt at det gjør vondt! Det er en «mal» på noe som virkelig er godt, som virkelig er sant, noe som en gang vil gå i oppfyllelse. Dermed vil de som sørger også bli trøstet- Gud vil sørge for at vårt dype savn blir oppfylt.
Les mer
«Salig», i følge Jesus, ligner ikke mye på hva vi forbinder med ordet. Egentlig mer lik ei gravid kvinne…. Hør og bli salig, du også!
Les mer
Hvordan er du når du blir skikkelig andpusten? Du er fattig på pust! Eller når du kjenner deg svak i deg selv? Du er fattig i ånden eller på ånd! Nettopp i denne situasjonen er du salig, sier Jesus! Hør hvorfor.
Les mer
Vil du stå og observere Jesus på lang avstand, eller skille deg ut fra folkemengden og bli med ham opp på fjellet som en disippel? Tett på eller langt fra? Det er ditt valg! Bli med pastor Roum på fjelltur og hør hvordan Bergprekenen blir introdusert i Bibelen
Les mer
Powered by Cornerstone