Vi er ikke kalt til å følge Jesus/ være disippel alene. Han kalte sine første disipler til fellesskap, i ulike grupper, og sendte dem ut i tjeneste to og to. I tillegg ga han et løfte om å være faktisk tilstede der to eller tre er samlet i hans navn. Kanskje han mente det bokstavelig? Kan en så liten gruppe være «løsningen» på det vi alle strever med- hvordan følge Jesus i hverdagen, helt praktisk? Se selv og bli inspirert til å faktisk følge Jesus i ditt liv!
Les mer
Hva gjør vi når Bibelens standard langt overgår vår kapasitet? Gir opp eller tilpasser Ordet til vår virkelighet? Nei, gir Ordet mulighet til å skape hva det sier i oss. Bli inspirert til å la ordet få handlingsrom til å gjøre sitt arbeid i deg!
Les mer
Omvendelse er en gave og hjelp til å være en etterfølger av Jesus. Dette er noe profetene har mant til gjennom hele historien. Noe Jesus og apostlene bekreftet. Dette er ikke en teoretisk øvelse- men praktiske valg for livet. Bli med å vende om til Jesus, du også!
Les mer
Å være disippel handler ikke først og fremst om å gjøre masse for Jesus, men å tilbringe tid med ham! Gud venter med lengsel etter fellesskap med deg. Det er her vi finner vår styrke som disipler!
Les mer
Powered by Cornerstone