Å ligne prototypen -  Et tydelig liv med Jesus
2021-12-30
Å ligne prototypen - Et tydelig liv med Jesus
Vi prøver så godt vi kan å få det til. Gjerne med stor innsats og flotte show. Men livet fortsetter likevel som om Gud ikke finnes… Det er ikke vår innsats som teller, men livet tett inntil Jesus- der vi blir formet til å ligne ham mer og mer. For uten ham kan vi ingenting gjøre! Vi skal være tydelige lys - som Jesus. Han er «prototypen» for dem som tror på ham: «den førstefødte blant mange søsken». Rom 8,29. Dette er et verk ved Den hellige Ånd!
Hør her
Bønn, tro & handling
2021-11-22
Bønn, tro & handling
Jesus ba. Peter ba. Solveig ba. Disse handlet alle sammen i tro. For når du ber i tro på Gud, fører det til aktiv handling. Av og til kan vi angre oss etter å ha bedt, slik Peter gjorde. Men som Solveig sa: «Har vi bedt, så har vi bedt!» La din bønn og tro føre til handling!
Hør her
Jordens salt og verdens lys
2021-11-10
Jordens salt og verdens lys
Her får vi høre utfordringen og kallet til å være jordens salt og verdens lys, fra Matt 5,13-16. Men hva betyr det? Se og hør forkynnelsen over denne teksten, du også!
Hør her
Gud eller en annen?
2021-10-18
Gud eller en annen?
Å tjene Gud er å slippe tak i bekymringene sine. Det dreier seg om tillit- hvem du mener har makten over livet. For uansett hvem du er, hva du gjør eller hva du heter- «But you’re gonna have to serve somebody»! Matt 6,24-34.
Hør her
Kjemp for å komme inn gjennom den trange døren!
2021-10-18
Kjemp for å komme inn gjennom den trange døren!
Luk 13,24 gir oss en utfordring. Skal det ikke være lett å komme til Gud, da? Alle skal vel med? Få innsyn i kjærligheten som setter fri, også til å ta dårlige valg. For til sist er det ditt eget valg! Valget står mellom bagasjen din eller å komme gjennom døren til Guds rike, som er Jesus. Ta opp kampen og kjemp for å komme inn gjennom den trange døren!
Hør her
1 - 5 av 33
1 2 3 4 5 ... 7 Neste
Powered by Cornerstone